Tesori d’Oriente Bath Cream Thai Spa 500ml
Εξαντλημένο
7,80 € Original price was: 7,80 €.6,40 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,40 €.
Tesori d’Oriente Bath Cream Thai Spa 500ml
Ένα Αφρόλουτρο με Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες
Κορυφή: τουμπερόζα, νερόλι και γλυκό πορτοκάλι
Μέση: Μάνγκο, ιβίσκος, καρυκεύματα και τριαντάφυλλο
Βάση: πατσουλί, νότες ξύλων και Βανίλια
Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταιρίας Tesori d’Oriente 500ml
Εξαντλημένο
Tesori d’Oriente Bath Cream Thai Spa 500ml
Ο Tesori d’Oriente γεννιέται από ένα όραμα, το οποίο προσφέρει σε όλες τις δυνατότητες μετατροπής μικρών καθημερινών πράξεων σε τελετουργίες καθαρής απόλαυσης. Αρώματα απόμακρων χωρών, για σωματική και πνευματική ευεξία.
Tesori d’Oriente; Το επόμενο ταξίδι σας.
| Βάρος | 800 γρ. |
|---|---|
| Availability |
Εταιρία
Tesori d’Oriente
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
-
Tesori d’Oriente Bath Cream Ayurveda Amla Oil and Patchouli 500 ml
7,80 €Original price was: 7,80 €.6,40 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,40 €.Tesori d’Oriente Bath Cream Ayurveda Amla Oil and Patchouli 500 ml
Ένα υπέροχο αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με 5 πολύτιμα συστατικά από την παράδοση της Ayurveda για να σας δώσει απαλό και υπέροχο λαμπερό δέρμα.
Για να ανακτήσετε την ηρεμία σας, βυθιστείτε στο απαλό αφρό του αφρόλουτρου Ayurveda.
Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταιρίας Tesori d’Oriente 500ml
-
Golden Rose Just Romance Shower Gel Fruity & Floral Αφρόλουτρο 350ml
9,40 €Original price was: 9,40 €.8,50 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 8,50 €.Περιέχει μείγμα λουλουδιών όπως φρέζια και παιώνια αλλά συνδυάζοντάς τα με νότες φρούτων, χαρίζει στο δέρμα σας ένα ευχάριστο άρωμα, φρεσκάδα κι απαλότητα.
Αφροντούς . Kαθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει. Με αναζωογονητικό άρωμα και πλούσιο αφρό. Με οργανική Αλόη Βέρα και Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη), η οποία είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές τις ιδιότητες, τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος.
Σαγηνεύει τις αισθήσεις σας με ευχάριστα αρώματα, αφήνει μια απαλή, ενυδατωμένη και αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα.
Vegan φόρμουλα. Συσκευασία 350ml.
-
Felce Azzurra Shower Gel Fresco Bergamot & Jasmin 650ml
5,50 €Original price was: 5,50 €.3,90 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 3,90 €.Felce Azzura Shower Gel Fresco Bergamot & Jasmin 650ml
Περγαμόντο και γιασεμί
Χάρη σε ένα ισορροπημένο μείγμα από καθαριστικές ουσίες, δημιουργεί έναν πλούσιο και γλυκό αφρό που αγκαλιάζει το δέρμα σας. Στο Sueño Aroma προσέξαμε δύο πράγματα σ’αυτό το αφρόλουτρο:
- Ως λάτρεις των αρωμάτων είμαστε ιδιαίτερα συντονισμένοι σε αυτό το σημείο. Το άρωμα είναι δασώδες, ξηρό, δροσερό, θυμίζοντας προϊόντα πούδρας και ξυρίσματος άλλων εποχών, ιδιαίτερα συμπυκνωμένα, που τα έχουμε συνδέσει με τις τελετουργίες μπάνιου.
- Την απόδοσή του σε όρους καθαριότητας, αφρού, ενυδάτωσης, ποιότητας πακεταρίσματος, πρακτικότητας χρήσης του μπουκαλιού στο ντουζ.
Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταρίας Paglieri 650ml
-
Sueno Aroma Shower Cream Αφρόλουτρο Lemon Pie με Βανίλια & Λεμόνι 200ml
12,80 €Original price was: 12,80 €.9,80 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 9,80 €.Sueno Aroma Shower Cream Αφρόλουτρο Lemon Pie με Βανίλια & Λεμόνι 200ml
Ένα αφρόλουτρο που θα θέλεις…να το φας. Τάρτα λεμονιού, ή αλλιώς lemon pie. Συνδυάζει τη γλύκα της Βανίλιας και τη δροσιά του λεμονιού.
Δίνει στο δέρμα απαλότητα και το εμπλουτίζει με έντονο άρωμα που διαρκεί.
Κι αν σου αρέσει η Λεμονόπιτά μας, να ξέρεις πως θα τη βρεις και σε λαδάκι σώματος, σε κρέμα σώματος, σε αρωματικό για τα υφάσματα και προσεχώς σε κερί αρωματικό για το χώρο.
Ιδανικό για καθημερινή χρήση, Ελληνικό Προιόν, 200ml











