Felce Azzurra Shower Gel Fresco Bergamot & Jasmin 650ml
2 σε απόθεμα
5,50 € Original price was: 5,50 €.3,90 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 3,90 €.
Felce Azzura Shower Gel Fresco Bergamot & Jasmin 650ml
Περγαμόντο και γιασεμί
Χάρη σε ένα ισορροπημένο μείγμα από καθαριστικές ουσίες, δημιουργεί έναν πλούσιο και γλυκό αφρό που αγκαλιάζει το δέρμα σας. Στο Sueño Aroma προσέξαμε δύο πράγματα σ’αυτό το αφρόλουτρο:
- Ως λάτρεις των αρωμάτων είμαστε ιδιαίτερα συντονισμένοι σε αυτό το σημείο. Το άρωμα είναι δασώδες, ξηρό, δροσερό, θυμίζοντας προϊόντα πούδρας και ξυρίσματος άλλων εποχών, ιδιαίτερα συμπυκνωμένα, που τα έχουμε συνδέσει με τις τελετουργίες μπάνιου.
- Την απόδοσή του σε όρους καθαριότητας, αφρού, ενυδάτωσης, ποιότητας πακεταρίσματος, πρακτικότητας χρήσης του μπουκαλιού στο ντουζ.
Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταρίας Paglieri 650ml
2 σε απόθεμα
Felce Azzura Shower Gel Fresco Bergamot & Jasmin 650ml
Η ιταλική εταιρία Paglieri είναι διάσημη για τα προϊόντα περιποίησης σώματος από την ίδρυσή της εδώ και 130 χρόνια και το κλασικό προϊόν Flece Azzura είναι ίσως το πιο γνωστό από αυτά και το πιο κινήσιμο εμπορικά αφού είναι αδιαμφισβήτητη η ποιότητά του αλλά και η απόλαυση που προσφέρει η χρήση του.
| Βάρος | 800 γρ. |
|---|---|
| Availability |
Εταιρία
Felce Azzura
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
-
Tesori d’Oriente Bath Cream Sandalo del Kasmir e Vetiver 500ml
7,80 €Original price was: 7,80 €.6,40 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,40 €.Tesori d’Oriente Bath Cream Sandalo del Kasmir e Vetiver 500ml
Ένα Αφρόλουτρο με Ξυλώδες άρωμα για άνδρες
Κορυφή: τζίντζερ και Περγαμόντο
Μέση: Βενζόη, πράσινο τσάι και τριαντάφυλλο
Βάση: σανταλόξυλο, Βέτιβερ και ξύλο κασμίρ
Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταιρίας Tesori d’Oriente 500ml
-
Golden Rose Love Whisper Hand Cream Fruity & Seductive Κρέμα Χεριών 50ml
5,50 €Original price was: 5,50 €.4,20 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 4,20 €.Περιέχει μείγμα γλυκών φρούτων με κύριο τη φράουλα και σε συνδυασμό με γιασεμί αλλά και καρύδια και νότες ξύλων, χαρίζει στο δέρμα σας ένα ευχάριστο άρωμα και φρεσκάδα.
Κρέμα χεριών απαλά αρωματισμένη και εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) που θρέφει, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα.
Με απαλά ενεργά συστατικά από βούτυρο καριτέ, γάλα από βαμβάκι, έλαιο ελαιοκράμβης, γλυκερίνη και αλλαντοΐνη. Η ελαφριά κρέμα απορροφάται γρήγορα χωρίς να προκαλεί λιπαρότητα και είναι ιδανική για ενυδάτωση των χεριών όλη την ημέρα.
Κάνει το δέρμα απαλό και βελούδινο και αφήνει ένα δροσιστικό άρωμα.
Vegan φορμουλα. Συσκευασία 50ml.
-
Tesori d’Oriente Bath Cream Thalasso Therapy 500 ml
7,80 €Original price was: 7,80 €.6,40 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,40 €.Tesori d’Oriente Bath Cream Thalasso Therapy 500 ml
Εμπνευσμένο από τις αρχαίες τελετές ομορφιάς του αρχιπελάγους των Φίτζι, το τελετουργικό Thalasso Spa γιορτάζει την αναζωογονητική δύναμη του θαλασσινού νερού και τις ευεργετικές του αρετές στο σώμα και το μυαλό.
Αυτό το αρωματικό αφρόλουτρο περιέχει εκχύλισμα καθαρού νερού των νήσων Φίτζι, πλούσιο σε ενεργά μέταλλα και ιχνοστοιχεία, και εκχυλίσματα από φύκια, για να δώσει στο δέρμα ενυδάτωση και φρεσκάδα.Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταιρίας Tesori d’Oriente 500ml
-
Golden Rose Spring Breeze Shower Gel Fresh & Floral Αφρόλουτρο 350ml
9,40 €Original price was: 9,40 €.8,50 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 8,50 €.Περιέχει μείγμα λουλουδιών όπως νούφαρα, τριαντάφυλλα και ίριδες, χαρίζοντας στο δέρμα σας ένα ευχάριστο άρωμα και φρεσκάδα με νότες μόσχου και κεχριμπαριού.
Kαθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει. Με αναζωογονητικό άρωμα και πλούσιο αφρό. Με οργανική Αλόη Βέρα και Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη), η οποία είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές τις ιδιότητες, τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος.
Σαγηνεύει τις αισθήσεις με ευχάριστα αρώματα, αφήνει μια απαλή, ενυδατωμένη και αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα.
Vegan φόρμουλα. Συσκευασία 350ml.












