Για εμάς

Ποιοι είμαστε

Είμαστε το καινοτόμο κατάστημα  αρωμάτων & καλλυντικών που συνδυάζει το άρωμα με προϊόντα προσωπικής φροντίδας και προσωπικού στυλ.

Μέσα από μία επιλεγμένη συλλογή μιλάμε σε γυναίκες, άντρες, παιδιά κι εφήβους έχοντας να προτείνουμε ιδιαίτερα προϊόντα στον καθένα ξεχωριστά που να αναδεικνύουν την δική του ομορφιά αντιπροσωπεύοντας τον τρόπο ζωής και τον χαρακτήρα του.

Εστιάζουμε στην ποιότητα των αρωμάτων μας, ώστε αφενός να αποτελούν πιστές απομιμήσεις των γνώστων και μεγάλων οίκων κι αφετέρου να έχουν τη μέγιστη διάρκεια του eau de parfum αρώματος. Το χύμα άρωμά μας και κυρίως το έλαιο, η essence δηλαδή που ενισχύει την ένταση αλλά και τη διάρκεια του αρώματος, αποτελούν για μας τη βάση για να αρωματίσουμε με την αγαπημένη σας μυρωδιά το αφρόλουτρό σας, το body lotion ή και το after shave balsam για τους άντρες.

Αξίες μας

Σεβασμός στη διαφορετικότητα – Ο καθένας μας έχει κάτι ξεχωριστό και πολύ όμορφο πάνω του. Εμπλουτίζουμε την ομορφιά με το άρωμα που ταιριάζει στον καθένα.

Ειλικρίνεια & Ενδιαφέρον – Ενημερώνουμε τον πελάτη για την ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την τιμή και του προτείνουμε λύσεις βάσει των αναγκών και των δυνατοτήτων του.

Sueño Aroma  αρωματοπωλείο – e-shop 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Αγαπητοί μας Πελάτες Και Επισκέπτες σας Ενημερώνουμε ότι σχεδόν όλες οι Παραγγελίες εκτελούνται άμεσα! Τυχόν καθυστερήσεις παράδοσης οφείλονται στο φόρτο εργασίας των υπηρεσιών courrier οι οποίες δέχονται αυξημένο όγκο παραλαβών και παραδόσεων λόγο της δεδομένης κατάστασης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας!

Απόρριψη