Tesori d’Oriente Bath Cream Royal Oud Ξυλαλόη & Κεχριμπάρι 500ml
Εξαντλημένο
7,80 € Original price was: 7,80 €.6,40 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,40 €.
Tesori d’Oriente Bath Cream Royal Oud Ξυλαλόη & Κεχριμπάρι 500ml
Μια αληθινή αίσθηση απόλαυσης, νότες από ξυλαλόη και κεχριμπάρι που ενσταλάζουν ένα έντονο, μακράς διάρκειας άρωμα στο δέρμα.
Μια πλούσια υφή που, σε επαφή με το νερό, μετατρέπεται σε απαλό αφρό για μια όμορφη και χαλαρωτική στιγμή ξεκούρασης.
Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταιρίας Tesori d’Oriente 500ml
Εξαντλημένο
Tesori d’Oriente Bath Cream Royal Oud Ξυλαλόη & Κεχριμπάρι 500ml
Ο Tesori d’Oriente γεννιέται από ένα όραμα, το οποίο προσφέρει σε όλες τις δυνατότητες μετατροπής μικρών καθημερινών πράξεων σε τελετουργίες καθαρής απόλαυσης. Αρώματα απόμακρων χωρών, για σωματική και πνευματική ευεξία.
Tesori d’Oriente; Το επόμενο ταξίδι σας.
| Βάρος | 500 γρ. |
|---|---|
| Availability |
Εταιρία
Tesori d’Oriente
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
-
Tesori d’Oriente Bath Cream Hammam -Argan Oil and Orange Blossom 500 ml
7,80 €Original price was: 7,80 €.6,40 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,40 €.Tesori d’Oriente Bath Cream Hammam -Argan Oil and Orange Blossom 500 ml
Ένα χαλαρωτικό ταξίδι αισθήσεων, πλούσια σε συναισθήματα για να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία στο σπίτι σας. Αυτό το αρωματικό αφρόλουτρου εμπλουτισμένο με το καλύτερο λάδι Argan, που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιετίες ως ελιξίριο ομορφιάς, φροντίζει το δέρμα θρέφοντας το έντονα και αφήνοντάς το απαλό και μεταξένιο.
Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταιρίας Tesori d’Oriente 500ml
-
Air-Val Frozen Elsa 2 in 1 Shower Gel & Shampoo 400ml Vegan
12,40 €Original price was: 12,40 €.7,95 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 7,95 €.Για να απολαμβάνεις το μπάνιο σου όπως και η Έλσα με το υπέροχο φρουτένιο άρωμα της Air-Val Frozen – Elsa 2 in 1 Shower Gel & Shampoo.
100% ανακυκλώσιμο πλαστικό / Vegan / 90% συστατικά φυσικής προέλευσης
Ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά
Ισπανικό Προϊόν

-
Golden Rose Love Whisper Shower Gel Fruity & Seductive Αφρόλουτρο 350ml
9,40 €Original price was: 9,40 €.8,50 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 8,50 €.Περιέχει μείγμα γλυκών φρούτων με κύριο τη φράουλα και σε συνδυασμό με γιασεμί αλλά και καρύδια και νότες ξύλων, χαρίζει στο δέρμα σας ένα ευχάριστο άρωμα και φρεσκάδα.
Kαθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει. Με αναζωογονητικό άρωμα και πλούσιο αφρό. Με οργανική Αλόη Βέρα και Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη), η οποία είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές τις ιδιότητες, τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος.
Σαγηνεύει τις αισθήσεις σας με ευχάριστα αρώματα, αφήνει μια απαλή, ενυδατωμένη και αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα.
Vegan φόρμουλα. Συσκευασία 350ml.
-
Golden Rose Just Romance Hand Cream Fruity & Floral Κρέμα Χεριών 50ml
5,50 €Original price was: 5,50 €.4,20 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 4,20 €.Περιέχει μείγμα λουλουδιών όπως φρέζια και παιώνια και συνδυάζοντάς τα με νότες φρούτων, χαρίζει στο δέρμα ένα ευχάριστο άρωμα, φρεσκάδα κι απαλότητα.
Κρέμα χεριών απαλά αρωματισμένη και εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) που θρέφει, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα.
Με απαλά ενεργά συστατικά από βούτυρο καριτέ, γάλα από βαμβάκι, έλαιο ελαιοκράμβης, γλυκερίνη και αλλαντοΐνη. Η ελαφριά κρέμα απορροφάται γρήγορα χωρίς να προκαλεί λιπαρότητα και είναι ιδανική για την ενυδάτωση των χεριών για όλη την ημέρα.
Κάνει το δέρμα απαλό και βελούδινο και αφήνει ένα δροσιστικό άρωμα.
Vegan φόρμουλα. Συσκευασία 50ml.











