Tesori d’Oriente Bath Cream Forest Ritual 500 ml
1 σε απόθεμα
7,80 € Original price was: 7,80 €.6,40 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,40 €.
Tesori d’Oriente Bath Cream Forest Ritual
Ένα υπέροχο αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με συστατικά που αναζωογονούν, φρεσκάρουν και τονώνουν ολόκληρο το σώμα, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας. Για να ανακτήσετε την ηρεμία σας, βυθιστείτε στον απαλό αφρό του.
Unisex Άρωμα
Κορυφή: νούφαρο, Φύλλα τριανταφυλλιάς
Μέση: πουδρένιες νότες και πέταλα τριαντάφυλλου
Βάση: hinoki, μόσχος, κεχριμπάρι
Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταιρίας Tesori d’Oriente 500ml
1 σε απόθεμα
Tesori d’Oriente Bath Cream Forest Ritual 500 ml
Ο Tesori d’Oriente γεννιέται από ένα όραμα, το οποίο προσφέρει σε όλες τις δυνατότητες μετατροπής μικρών καθημερινών πράξεων σε τελετουργίες καθαρής απόλαυσης. Αρώματα απόμακρων χωρών, για σωματική και πνευματική ευεξία.
Tesori d’Oriente; Το επόμενο ταξίδι σας.
| Βάρος | 800 γρ. |
|---|---|
| Availability |
Εταιρία
Tesori d’Oriente
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
-
Old Spice Deep Sea Shower Gel With Minerals 400ml
6,50 €Original price was: 6,50 €.4,90 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 4,90 €.Αφρόλουτρο που προσφέρει απόλυτη καθαριότητα στο σώμα, ένα αρρενωπό υδάτινο άρωμα και αξεπέραστη φρεσκάδα. Old Spice Deep Sea Shower Gel With Minerals
Το ανδρικό αφρόλουτρο της Old Spice σε gel έχει υδάτινο άρωμα μακράς διάρκειας, περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.
400ml Product από την εταιρία του Old Spice, την Shulton Company
-
imeL New Line Skin Care Set Caramel Σετ Περιποίησης με Καραμέλα Shower Gel 250ml & Body Lotion 250ml
9,40 €Original price was: 9,40 €.7,90 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 7,90 €.Σετ κρέμα & αφρόλουτρο σώματος που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Χαρίζει στην επιδερμίδα σας ελαστικότητα και φρεσκάδα.
Άρωμα: Καραμέλα
Το σετ περιέχει:
- Shower Gel 250ml
- Body Lotion 250ml
-
Golden Rose Exotic Escape Shower Gel Tropic Fuity & Floral Αφρόλουτρο 350ml
9,40 €Original price was: 9,40 €.8,50 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 8,50 €.Περιέχει μείγμα λουλουδιών όπως νούφαρα, τριαντάφυλλα και ίριδες, χαρίζοντας στο δέρμα σας ένα ευχάριστο άρωμα και φρεσκάδα με νότες μόσχου και κεχριμπαριού.
Kαθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει. Με αναζωογονητικό άρωμα και πλούσιο αφρό. Με οργανική Αλόη Βέρα και Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη), η οποία είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές τις ιδιότητες, τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος.
Σαγηνεύει τις αισθήσεις με ευχάριστα αρώματα, αφήνει μια απαλή, ενυδατωμένη και αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα.
Vegan φόρμουλα. Συσκευασία 350ml.
-
Axe Africa 3 in 1 Body, Face & Hair Wash 12H Long Lasting Fragrance 250ml
5,20 €Original price was: 5,20 €.2,95 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 2,95 €.Το AXE Africa 3 in 1 Body, Face & Hair Wash , με νότες από ένα εξωτικό μείγμα από ζεστά Αφρικάνικα μπαχαρικά και αρώματα, που είναι αδύνατο να του αντισταθείς.
Μετατρέπει κάθε ντους σε μια μοναδική έκρηξη αρωμάτων.












