Cosmelia Body Mousse Ενεργού Οξυγόνου Sorbet με Μάνγκο 200ml
Εξαντλημένο
16,20 € Original price was: 16,20 €.12,40 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 12,40 €.
Η Cosmelia έφτιαξε ένα ξεχωριστό body mousse με καλοκαιρινό και τροπικό άρωμα μάνγκο, φρέσκο αλλά και θρεπτικό για το δέρμα. Απορροφάται εύκολα αφήνοντας το δέρμα σας όμορφο, μαλακό και ενυδατωμένο για 24 ώρες. Η Cosmelia ως αρωματοποιία, έδωσε ιδιαίτερη βάση στην ένταση αλλά και τη διάρκεια του αρώματος έτσι ώστε η μυρωδιά να μένει στο σώμα για ώρες και να κρατάει την μέγιστη ποιότητα αρώματος χωρίς αλλοιώσεις.
Άρωμα: Mango , Μάνγκο
Δοκιμάστε και τις άλλες τρεις λαχταριστές μυρωδιές του Body Mousse
Με ουδέτερο ph για την επιδερμίδα και ενεργό οξυγόνο
Δερματολογικά ελεγμένο, Ελληνικό Προϊόν
Εξαντλημένο
Cosmelia Body Mousse Ενεργού Οξυγόνου Sorbet με Μάνγκο 200ml
Η Cosmelia έφτιαξε ένα ξεχωριστό body mousse με καλοκαιρινό και τροπικό άρωμα μάνγκο, φρέσκο αλλά και θρεπτικό για το δέρμα. Απορροφάται εύκολα αφήνοντας το δέρμα σας όμορφο, μαλακό και ενυδατωμένο για 24 ώρες.
| Βάρος | 500 γρ. |
|---|---|
| Availability |
Εταιρία
Cosmelia
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
-
IDC Institute Aloe Vera Gel 250ml
9,10 €Original price was: 9,10 €.7,30 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 7,30 €.Τζελ αλόης για το σώμα που ανακουφίζει, ενυδατώνει, μαλακώνει και βοηθάει στην αποκατάσταση σκληρού και κατεστραμμένου δέρματος.
Μη λιπαρό, απορροφάται γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το ξύρισμα, σε ραγάδες, ουλές, ξηρό, σκασμένο δέρμα, ηλιακά εγκαύματα, δερματικούς ερεθισμούς και μικρά εγκαύματα.
Προσφέρει μοναδική αίσθηση δροσιάςΙσπανικό προϊόν
-
Tesori d’Oriente Body Cream Hammam -Argan Oil and Orange Blossom 300 ml
9,90 €Original price was: 9,90 €.8,50 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 8,50 €.Tesori d’Oriente Bath Cream Hammam -Argan Oil and Orange Blossom 500 ml
Κρέμα ενυδάτωσης σώματος με απαλή και κρεμώδη υφή.
Ιδανικό για καθημερινή προστασία του δέρματος εμπλουτισμένο με το καλύτερο λάδι Argan, που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιετίες ως ελιξίριο ομορφιάς, φροντίζει το δέρμα θρέφοντας το έντονα και αφήνοντάς το απαλό και μεταξένιο.
Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταιρίας Tesori d’Oriente 300ml
-
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Body Lotion Αντιοξειδωτικό – Λιποδιαλυτικό Sueño Aroma (φράουλα-λεμόνι)
6,50 € – 14,00 €Price range: 6,50 € through 14,00 €Body Lotion Αντιοξειδωτικό – Λιποδιαλυτικό Sueño Aroma
Το Sueño Aroma έχει δημιουργήσει μια σειρά από κρέμες σώματος (Body Lotions), που εκτός από την ενυδατική τους ιδιότητα, προσφέρουν το καθένα και κάποιες επιπρόσθετες ιδιότητες καλύπτοντας διαφορετικές δερματικές αλλά και οσφρητικές ανάγκες.
Το Body Lotion με φράουλα και λεμόνι, προσφέρει μια αίσθηση ανακούφισης αλλά κι αποτελεί πολέμιο της κυτταρίτιδας βοηθώντας στην αποβολή τοξινών.
Διατίθεται σε συσκευασίες των 100ml & 250ml
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος -
Body Lotion Pure Perfume Powder Cloud 200ml
14,50 €Original price was: 14,50 €.12,60 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 12,60 €.Μια αίσθηση καθαριότητας που νομίζεις πως σε περιβάλει ένα απαλό σύννεφο πούδρας !
Ένα γαλάκτωμα που δίνει στο δέρμα μεταξένια λάμψη και απαλότητα και το εμπλουτίζει με έντονο άρωμα που διαρκεί.
Ενυδατική δράση και βαθιά ενυδάτωση, χωρίς λιπαρότητα.
Ιδανικό για καθημερινή χρήση.












