Cosmelia Body Mousse Ενεργού Οξυγόνου Bees & Nectars με Νεκταρίνι & Μέλι 200ml
1 σε απόθεμα
16,20 € Original price was: 16,20 €.12,40 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 12,40 €.
Η Cosmelia συνδύασε δυο έντονα γλυκά αρώματα, το γλυκό ροδάκινο νεκταρίνι και το μέλι σε ένα body mousse λαχταριστό αλλά και θρεπτικό για το δέρμα. Δροσίζει, ενυδατώνει και δίνει αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς στο δέρμα. Απορροφάται εύκολα αφήνοντας το δέρμα σας όμορφο, μαλακό και ενυδατωμένο για 24 ώρες. Η Cosmelia ως αρωματοποιία, έδωσε ιδιαίτερη βάση στην ένταση αλλά και τη διάρκεια του αρώματος έτσι ώστε η μυρωδιά να μένει στο σώμα για ώρες και να κρατάει την μέγιστη ποιότητα αρώματος χωρίς αλλοιώσεις.
Άρωμα: Nectarine & Honey , Ροδάκινο Νεκταρίνι &Μέλι
Δοκιμάστε και τις άλλες τέσσερις λαχταριστές μυρωδιές του Body Mousse
Με ουδέτερο ph για την επιδερμίδα και ενεργό οξυγόνο
Δερματολογικά ελεγμένο, Ελληνικό Προϊόν
1 σε απόθεμα
Cosmelia Body Mousse Ενεργού Οξυγόνου Bees & Nectars με Νεκταρίνι & Μέλι 200ml
Η Cosmelia συνδύασε δυο έντονα γλυκά αρώματα, το γλυκό ροδάκινο νεκταρίνι και το μέλι σε ένα body mousse λαχταριστό αλλά και θρεπτικό για το δέρμα. Δροσίζει, ενυδατώνει και δίνει αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς στο δέρμα.
| Βάρος | 500 γρ. |
|---|---|
| Availability |
Εταιρία
Cosmelia
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
-
IDC Institute Aloe Vera Gel 250ml
9,10 €Original price was: 9,10 €.7,30 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 7,30 €.Τζελ αλόης για το σώμα που ανακουφίζει, ενυδατώνει, μαλακώνει και βοηθάει στην αποκατάσταση σκληρού και κατεστραμμένου δέρματος.
Μη λιπαρό, απορροφάται γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το ξύρισμα, σε ραγάδες, ουλές, ξηρό, σκασμένο δέρμα, ηλιακά εγκαύματα, δερματικούς ερεθισμούς και μικρά εγκαύματα.
Προσφέρει μοναδική αίσθηση δροσιάςΙσπανικό προϊόν
-
IDC Scented Garden Body & Hand Lotion Sweet Vanilla Κρέμα Σώματος 500ml
9,30 €Original price was: 9,30 €.7,90 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 7,90 €.IDC Scented Garden Body & Hand Lotion Sweet Vanilla Κρέμα Σώματος 500ml
Για βαθιά και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση, για ανακούφιση του δέρματος από την έκθεση στον ήλιο αλλά και για χαλάρωση μετά από ένα μπάνιο ή ντουζάκι, η IDC Institute μας έχει φέρει τρία ακόμα αρωματικά Body & Hand Lotions (Κρέμες σώματος και χεριών) που θα μας ενυδατώσουν και θα μας χαλαρώσουν προσφέροντάς μας μια μοναδική αρωματική εμπειρία. Συδιάστε τα με τα αφρόλουτρα της Idc Scented Garden luxury bubble baths που έχουν τους ίδιους ακριβώς συνδιασμούς αρωμάτων και διαθέτουν ένα luxury design που θα δώσει στυλ στο μπάνιο σας.
- Warm Lavender – Ζεστό άρωμα λεβάντας
- Country Rose – Άγριο Τριαντάφυλλο
- Sweet Vanilla – Γλυκιά αίσθηση βανίλιας
Συσκευασία 500ml με αντλία
1 lit, spanish product, ισπανικό προιόν
-
Le Petit Marseillais Nutrition Body Butter με Βούτυρο Καριτέ, Αμύγδαλο και Αργκάν 300ml
8,80 €Original price was: 8,80 €.6,60 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,60 €.Το Le Petit Marseillais Nutrition Body Butter συνδυάζει Βούτυρο Καριτέ, Γλυκό Αμύγδαλο και Έλαιο Argan αφήνοντας το δέρμα σας όμορφο, μαλακό και ενυδατωμένο για 24 ώρες. Ιδανικό προϊόν για τη πολύ ξηρή επιδερμίδα.
Για να φροντίσετε το ξηρό σας δέρμα και να περιποιηθείτε τις αισθήσεις σας, το Le Petit Marseillais έχει συνδυάσει 3 συστατικά σε αυτή τη θρεπτική κρέμα σώματος: Βούτυρο Shea, Γλυκό Αμύγδαλο και Έλαιο Argan.
Με την πλούσια κρεμώδη υφή και το άψογο άρωμα, η ενυδατική κρέμα σώματός μας απορροφάται γρήγορα από δέρμα σας αφήνοντας το όμορφο, μαλακό και ενυδατωμένο για 24 ώρες.
Με ουδέτερο ph για την επιδερμίδα.
Δερματολογικά ελεγμένη.
-
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Body Lotion Τόνωση- Αντιγήρανση Sueño Aroma (Πορτοκάλι – Σοκολάτα)
6,50 € – 14,00 €Price range: 6,50 € through 14,00 €Body Lotion Τόνωση – Αντιγήρανση Sueño Aroma
Το Sueño Aroma έχει δημιουργήσει μια σειρά από κρέμες σώματος (Body Lotions), που εκτός από την ενυδατική τους ιδιότητα, προσφέρουν το καθένα και κάποιες επιπρόσθετες ιδιότητες καλύπτοντας διαφορετικές δερματικές αλλά και οσφρητικές ανάγκες.
Το Body Lotion με πορτοκάλι και σοκολάτα, απομακρύνει την ένταση, έχει αντισηπτική δράση, τονώνει, βοηθάει τον οργανισμό να παράγει περισσότερο κολλαγόνο.
Πορτοκάλι: Το ζωντανό και γλυκό του άρωμα τονώνει τον κουρασμένο οργανισμό και απομακρύνει την περιττή ένταση. Θεωρείται αντιπυρετικό, αντισπασμωδικό, καρδιοτονωτικό και διεγερτικό του λεμφικού και του πεπτικού συστήματος. Περιορίζει την κατακράτηση υγρών, έχει αντισηπτική και βακτηριοστατική δράση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επίθεμα σε κάποιο σημείο του δέρματος που χρειάζεται απολύμανση. Συμβάλει στην παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, στην προστασία των αγγείων και στην απομάκρυνση των πανάδων και των δυσχρωμιών. Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την καταπολέμηση του άγχους, της κατάθλιψης, της νευρικότητας, της αϋπνίας και άλλων καταστάσεων που σχετίζονται με τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Σοκολάτα: Η Σοκολάτα πέρα από τη διατροφική της αξία, διαθέτει και σπουδαίες ιδιότητες που βοηθούν στην περιποίηση της επιδερμίδας, αφού έχει άκρως αντιγηραντική δράση καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά (όταν το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται σε κρέμες).
Δρα ως διεγερτικό στον οργανισμό, έχει τονωτική δράση.
Εξαιρετικό οσφρητικό αποτέλεσμα δίνει ο συνδιασμός του με το αιθέριο έλαιο του πορτοκαλιού.Διατίθεται σε συσκευασίες των 100ml & 250ml
Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος













