Denim Wild Shower Gel Αφρόλουτρο 250ml
1 σε απόθεμα
4,10 € Original price was: 4,10 €.2,80 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 2,80 €.
Μια αρωματική εμπειρία που θα κάνει το μπάνιο ακόμα πιο απολαυστικό. Καθαρίζει σε βάθος, τονώνει το δέρμα κι ενυδατώνει, ενώ παράλληλα έχει έντονο άρωμα. Το αγαπημένο άρωμα του Denim Wild.
Αρωματικό Φουγκέρ Άρωμα για Άνδρες
Κύριες συμφωνίες
250ml
1 σε απόθεμα
Denim Wild Shower Gel Αφρόλουτρο 250ml
Καθαρίζει σε βάθος, τονώνει το δέρμα κι ενυδατώνει, ενώ παράλληλα έχει έντονο άρωμα. Το αγαπημένο άρωμα του Denim Wild.
Κύριες συμφωνίες
| Βάρος | 600 γρ. |
|---|---|
| Availability |
Εταιρία
Denim
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
-
Golden Rose Just Romance Shower Gel Fruity & Floral Αφρόλουτρο 350ml
9,40 €Original price was: 9,40 €.8,50 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 8,50 €.Περιέχει μείγμα λουλουδιών όπως φρέζια και παιώνια αλλά συνδυάζοντάς τα με νότες φρούτων, χαρίζει στο δέρμα σας ένα ευχάριστο άρωμα, φρεσκάδα κι απαλότητα.
Αφροντούς . Kαθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει. Με αναζωογονητικό άρωμα και πλούσιο αφρό. Με οργανική Αλόη Βέρα και Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη), η οποία είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές τις ιδιότητες, τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος.
Σαγηνεύει τις αισθήσεις σας με ευχάριστα αρώματα, αφήνει μια απαλή, ενυδατωμένη και αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα.
Vegan φόρμουλα. Συσκευασία 350ml.
-
Air-Val International Joker 2 in1 Shower Gel & Shampoo 400ml Vegan
12,40 €Original price was: 12,40 €.7,95 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 7,95 €.Απόλαυσε το μπάνιο σου όπως ο Joker στη Gotham City και πάρε δύναμη για να κάνεις τον κόσμο να χαμογελάει με το αφρόλουτρο και σαμπουάν
Φρουτένιο, γλυκό άρωμα
100% ανακυκλώσιμο πλαστικό / Vegan / 90% συστατικά φυσικής προέλευσης
Ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά
Ισπανικό Προϊόν

-
Golden Rose Love Whisper Shower Gel Fruity & Seductive Αφρόλουτρο 350ml
9,40 €Original price was: 9,40 €.8,50 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 8,50 €.Περιέχει μείγμα γλυκών φρούτων με κύριο τη φράουλα και σε συνδυασμό με γιασεμί αλλά και καρύδια και νότες ξύλων, χαρίζει στο δέρμα σας ένα ευχάριστο άρωμα και φρεσκάδα.
Kαθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει. Με αναζωογονητικό άρωμα και πλούσιο αφρό. Με οργανική Αλόη Βέρα και Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη), η οποία είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές τις ιδιότητες, τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος.
Σαγηνεύει τις αισθήσεις σας με ευχάριστα αρώματα, αφήνει μια απαλή, ενυδατωμένη και αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα.
Vegan φόρμουλα. Συσκευασία 350ml.
-
Axe Wild Mojito 5 in 1 Body, Face, Hair, Beard, Underarms Wash 12H Long Lasting Fragrance 250ml
5,20 €Original price was: 5,20 €.2,95 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 2,95 €.Το Axe Wild Mojito 5 in 1 Body, Face, Hair, Beard, Underarms Wash , με φρέσκιες νότες εσπεριδοειδών, δυόσμου και κέδρου που είναι αδύνατο να του αντισταθείς.
Μετατρέπει κάθε ντους σε μια μοναδική έκρηξη αρωμάτων.












