Tesori d’Oriente Bath Cream Fior di Loto Άνθος Λωτού 500 ml
Εξαντλημένο
7,80 € Original price was: 7,80 €.6,40 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,40 €.
Tesori d’Oriente Bath Cream Fior di Loto
Άνθος Λωτού
Ένα υπέροχο αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με συστατικά που αναζωογονούν, φρεσκάρουν και τονώνουν ολόκληρο το σώμα, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας. Για να ανακτήσετε την ηρεμία σας, βυθιστείτε στον απαλό αφρό του.
Κορυφή: ροδάκινο, πορτοκάλι και τριαντάφυλλο
Μέση: Λωτός, τουμπερόζα, γιασεμί και κρίνο της κοιλάδας
Βάση: Βανίλια, σανταλόξυλο, Μόσχος και νότες ξύλων.
Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταιρίας Tesori d’Oriente 500ml
Εξαντλημένο
Tesori d’Oriente Bath Cream Fior di Loto Άνθος Λωτού 500 ml
Ο Tesori d’Oriente γεννιέται από ένα όραμα, το οποίο προσφέρει σε όλες τις δυνατότητες μετατροπής μικρών καθημερινών πράξεων σε τελετουργίες καθαρής απόλαυσης. Αρώματα απόμακρων χωρών, για σωματική και πνευματική ευεξία.
Tesori d’Oriente; Το επόμενο ταξίδι σας.
| Βάρος | 300 γρ. |
|---|---|
| Availability |
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
-
Tesori d’Oriente Bath Cream Aegyptus Μπλε κρίνος του Νείλου 500ml
7,80 €Original price was: 7,80 €.6,40 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,40 €.Ανατολίτικο Πικάντικο άρωμα για γυναίκες και άντρες
Ένα υπέροχο αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με συστατικά που αναζωογονούν, φρεσκάρουν και τονώνουν ολόκληρο το σώμα, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας. Για να ανακτήσετε την ηρεμία σας, βυθιστείτε στον απαλό αφρό του.
Κορυφή: Νότες φρούτων, Υλάνγκ Υλάνγκ, νότες πρασίνου και Περγαμόντο
Μέση: καρυκεύματα, μπλε λωτός, ίριδα, πάπυρος, γιασεμί και τριαντάφυλλο
Βάση: πουδρένιες νότες, Ανατολίτικες νότες, Μόσχος και νότες ξύλων.
Ιταλικό Προϊόν της γνωστής εταιρίας Tesori d’Oriente 500ml
-
Golden Rose Just Romance Hand Cream Fruity & Floral Κρέμα Χεριών 50ml
5,50 €Original price was: 5,50 €.4,20 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 4,20 €.Περιέχει μείγμα λουλουδιών όπως φρέζια και παιώνια και συνδυάζοντάς τα με νότες φρούτων, χαρίζει στο δέρμα ένα ευχάριστο άρωμα, φρεσκάδα κι απαλότητα.
Κρέμα χεριών απαλά αρωματισμένη και εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) που θρέφει, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα.
Με απαλά ενεργά συστατικά από βούτυρο καριτέ, γάλα από βαμβάκι, έλαιο ελαιοκράμβης, γλυκερίνη και αλλαντοΐνη. Η ελαφριά κρέμα απορροφάται γρήγορα χωρίς να προκαλεί λιπαρότητα και είναι ιδανική για την ενυδάτωση των χεριών για όλη την ημέρα.
Κάνει το δέρμα απαλό και βελούδινο και αφήνει ένα δροσιστικό άρωμα.
Vegan φόρμουλα. Συσκευασία 50ml.
-
Golden Rose Love Whisper Shower Gel Fruity & Seductive Αφρόλουτρο 350ml
9,40 €Original price was: 9,40 €.8,50 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 8,50 €.Περιέχει μείγμα γλυκών φρούτων με κύριο τη φράουλα και σε συνδυασμό με γιασεμί αλλά και καρύδια και νότες ξύλων, χαρίζει στο δέρμα σας ένα ευχάριστο άρωμα και φρεσκάδα.
Kαθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει. Με αναζωογονητικό άρωμα και πλούσιο αφρό. Με οργανική Αλόη Βέρα και Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη), η οποία είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές τις ιδιότητες, τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος.
Σαγηνεύει τις αισθήσεις σας με ευχάριστα αρώματα, αφήνει μια απαλή, ενυδατωμένη και αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα.
Vegan φόρμουλα. Συσκευασία 350ml.
-
Axe Africa 3 in 1 Body, Face & Hair Wash 12H Long Lasting Fragrance 250ml
5,20 €Original price was: 5,20 €.2,95 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 2,95 €.Το AXE Africa 3 in 1 Body, Face & Hair Wash , με νότες από ένα εξωτικό μείγμα από ζεστά Αφρικάνικα μπαχαρικά και αρώματα, που είναι αδύνατο να του αντισταθείς.
Μετατρέπει κάθε ντους σε μια μοναδική έκρηξη αρωμάτων.










