Μενού

Άρωμα τύπου (χύμα αρώματα) – τι πρέπει να ξέρεις! Διάλεξε εύκολα αυτό που σου ταιριάζει!Τι πρέπει να ξέρεις για το άρωμα τύπου (χύμα αρώματα); Στο Sueño Aroma σου δίνουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου και σε βοηθάμε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Ολοένα και περισσότερο βλέπουμε να εμφανίζονται καταστήματα με αντιγραφές αρωμάτων μεγάλων οίκων.

Ως καταναλωτές μας δημιουργούνται ερωτήματα : πχ, αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσουμε; μας συμφέρει οικονομικά; όλες οι αντιγραφές είναι ίδιες; αν ήδη έχω δοκιμάσει κάποια αντιγραφή και δεν έμεινα ευχαριστημένος, μπορεί να βρω κάποια άλλη αντιγραφή που θα με ικανοποιήσει; έχει διάρκεια το άρωμα τύπου (χύμα άρωμα);

Κι αφού είδαμε τα ερωτήματα, πάμε να τα απαντήσουμε σιγά σιγά….

Η τιμή τους σε σχέση με το γνήσιο είναι ασύγκριτα χαμηλότερη!!! Για ένα γνήσιο άρωμα 50ml, δίνουμε κατά μέσο όρο 100 ευρώ. Εξαρτάται από τον οίκο, το ίδιο το άρωμα αλλά και το κατάστημα που το αγοράζουμε. Για ένα άρωμα τύπου 50ml eau de parfum δίνουμε 10 ευρώ και μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων μπορούμε να κρατήσουμε το μπουκαλάκι και να το ξαναγεμίζουμε κάθε φορά που μας τελειώνει. Τώρα αν θέλουμε και περισσότερη ενίσχυση απο το Eau de parfum, εδώ έχουμε το πλεονέκτημα να ζητήσουμε από το αρωματοπωλείο να μας προσθέσει περισσότερη essence του αρώματος με ένα μικρό επιπλέον κόστος.

(Στο Sueño Aroma οι τιμές των Eau de Parfum χύμα αρωμάτων μας είναι :  30ml – 7€  , 50ml – 10€ , 100ml – 17€)

Άρωμα τύπου (χύμα αρώματα) - τι πρέπει να ξέρεις! Διάλεξε εύκολα αυτό που σου ταιριάζει!

Σαφώς και υπάρχουν ποιότητες και στις αντιγραφές. Υπάρχει διαφορά τόσο στη μυρωδιά μεταξύ τους όσο και στη διάρκεια. Το θέμα αυτό βέβαια είναι αρκετά πολύπλοκο κι έχει να κάνει τόσο με την ποιότητα των συστατικών κι τη μοριακή δομή τους όσο και με τις νότες που συνθέτουν ένα άρωμα και πως “κάθονται” στο δέρμα μας. Ένα ποιοτικό άρωμα τύπου, είναι πολύ πιο κοντά στη μυρωδιά του γνησίου από ένα άλλο άρωμα τύπου, και διαρκεί τόσο όσο απαιτούν οι προδιαγραφές του γνησίου. Έτσι λοιπόν, τα αρωματοπωλεία που έχουν αντιγραφές πρέπει να προσέχουν να μη βάζουν πολλή παραπάνω essence από ότι πρέπει γιατί απλά, επεκτείνοντας τη διάρκεια του αρώματος αφενός διατρέχουν τον κίνδυνο να φέρουν αρνητική μυρωδιά στο άρωμα, κι αφετέρου παρεκκλίνουν αρκετά από το γνήσιο που θέλουν να αντιγράψουν.

¨Στο Sueño Aroma, τα αρώματα τύπου περιέχουν 20% essence, κάτι που τα καθιστά την πιο δυνατή εκδοχή σπρέι αρώματος διατηρώντας την πιστότητά τους στο γνήσιο. Η ίδια essence μπορεί να αρωματίσει και το αφρόλουτρό σας, την κρέμα σώματος αλλά και το After Shave για τους άνδρες”

Διάλεξε το δικό σου άρωμα με βάση τις περιγραφές που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

preloader